Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ιωάννης Βελισσαρίου : Ο Ήρωας των Ηρώων .

   
   
      Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Κυριακή 5 Ιουνίου 2011, η προγραμματισμένη   εκδήλωση στο Λόφο του Προφήτη Ηλία στην Κύμη προς τιμήν του Ήρωα των Ηρώων Ιωάννη Βελισσαρίου.
  Την εκδήλωση οργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου, η Σχολή Πεζικού, ο Σύλλογος των εν Αττική Κυμαίων, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών του Νομού Ευβοίας. Την εκδήλωση παρουσίασε  η κ. Ελένη Γιάνναρη.
      Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου κ. Δημήτριος Θωμάς, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Σύμβουλοι τοπικών Κοινοτήτων, τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, μεγάλος αριθμός από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών υπό τον Πρόεδρο της Ένωσης και μεγάλος αριθμός κατοίκων της Κύμης και από τα γύρο χωριά.
                                 
      Τον πανηγυρικό εκφώνησε η κ. Κομπορόζου, και τον ύμνο του Ήρωα, καθώς και άλλα τραγούδια απέδωσε η χορωδία πρώην προσκόπων Χαλκίδας, κατά τρόπου που απέσπασε τα αβίαστα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων.
    Κατά ομολογία των παρευρισκομένων η σημερινή τελετή αναβάθμισε την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου